Silhouet.

Standing out by blending in.

De minimalistische expressie van Silhouet is een helder en duidelijk statement van design. Alle overbodige details zijn weggelaten; het zijn dus de verhoudingen die het design maken. Met zijn uitstekende functionaliteit en strakke, zuivere lijnen past Silhouet van nature bij de woningen van vandaag en morgen omdat het design de ruimte opvult door erin op te gaan.


Je kunt Silhouet kiezen voor zowel de keuken als de badkamer, zodat je een rode draad in je huis krijgt met exact die stijl die je wenst. De serie Silhouet is er in klassieke, touchless en kokendwaterkranen, evenals een bijpassend douchesysteem voor de badkamer en een compleet assortiment accessoires.

Grafiet

Met Silhouet Grafiet heb je alles wat je nodig hebt voor een coherente badkamer of keuken.Een simpele manier voor een stijlvolle upgrade van je kamers.

Kokend water

Silhouet Instant combineert tijdloos Deens design en instant kokend water. Stijlvol, handig en veilig. Je hoeft dus niet meer te wachten: begin elke dag meteen met instant kokend water.

Inbouw

De badkamer is een oase in je woning. Hier begin je en eindig je je dag en kun je je weer opladen. Bij Damixa lieten we ons inspireren door designhotels en spa-resorts en hebben we inbouwoplossingen en -producten gecreëerd die van jouw badkamer een plezierige ervaring maken.

Touchless

De Silhouet Touchless is een revolutie in contactloze kranen. De serie is specifiek ontworpen voor gebruik in huis. Het combineert een stijlvol design met functionaliteit die voldoet aan al je behoeften in de keuken en de badkamer. Je verspilt minder water en vuile kranen door vieze handen is verleden tijd. Hierdoor wordt het risico op de verspreiding van virussen en bacteriën beperkt.

Accessoires

Die Silhouet Collection ist eine komplette Serie an Badzubehör, das zum Design und zu den Oberflächen der beliebten Serie Silhouet passt. Angefangen von Handtuchhaken bis zu Toilettenpapierhaltern finden Sie alles in derselben Farbe und Oberfläche wie Armatur und Dusche und können so für ein Gesamtbild und Zusammenhang im Raum sorgen.

Messing  

Messing is een geweldige sfeermaker en ademt ambiance en persoonlijkheid. Messing past van nature in de omgeving, maar voegt ook iets extra's toe. Het kan warmte en gezelligheid uitstralen – of cool en stedelijk zijn. En de speciale PVD-coating maakt het oppervlak zeer resistent tegen krassen en verkleuringen.

Bekijk hier een selectie uit de Silhouet-serie

Ontmoet onze ontwerpers

Halskov and Dalsgaard Design, het bekroonde Deense bedrijf voor industrieel design dat in 1990 door Christina Halskov en Hanne Dalsgaard is opgericht, heeft geholpen Silhouet by Damixa tot leven te brengen. Het werk van het duo is diep geworteld in de Deense en Scandinavische designtraditie en integreert esthetiek en functioneel design.


Christina Halskov legt uit dat het doel met Silhouet was om een eenvoudige, moderne en aantrekkelijke serie kranen en mengkranen te ontwerpen."De kraan, of die nu voor de keuken of badkamer is, is in moderne huizen naast een functioneel voorwerp ook een designelement. Wij wilden een serie échte, no-nonsense kranen ontwerpen die heerlijk in het dagelijkse gebruik zijn en ontzettend lang meegaan, zowel qua design als productkwaliteit."