Silhouet. Slank. Scandinavisch. Aantrekkelijk.

Schoonheid is nog mooier geworden.

Met zijn pure, uitnodigende ontwerp past Silhouet prachtig in de keukens en badkamers van vandaag en morgen. Voor de wastafel in de badkamer is Silhouet verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes en types om ervoor te zorgen dat u deze ook kunt gebruiken met bijvoorbeeld een hoge waskom op een badmeubel.


Het stijlvolle Silhouet showersysteem heeft een douchekop die vanwege zijn ultraslanke ontwerp lijkt te zweven voor een nog verfijndere uitstraling. Silhouet is de essentie van tijdloos Deens design en uitstekende Deense Damixa kwaliteit.

Silhouet is leverbaar in 6 prachtige kleuren:

Chroom, staal, messing, geborsteld messing, geborsteld koper en mat zwart met de speciale anti-vingerafdruktechniek.

Mat zwart met anti-vingerafdruk-techniek.

Mat zwart is minimalistisch en staat met zijn donkere presentatie in perfect contrast tot het moderne uiterlijk van veel keukens en badkamers. Het mat zwarte oppervlak zal niet vervagen door de jaren heen en is bestand tegen vuil en vette vingerafdrukken.

Robuuste geborstelde PVD oppervlakken

Staal, geborsteld messing en geborsteld koper is het discrete en elegante alternatief voor chroom dat in bijna elke keuken- en badkameromgeving past. Met zijn speciale PVD coating biedt Silhouet een harder, extreem robuust oppervlak dat gemakkelijk bestand is tegen krassen, corrosie en verkleuring.

Zeer duurzame messing PVD

Gepolijst messing PVD is de stijlvolle Silhouet keuze voor badkamers en keukens, ontworpen met een knipoog naar nostalgie. Silhouet in messing heeft ook de extra sterke en zeer duurzame PVD coating.

Bekijk onze Silhouet selectie

Halskov & Dalsgaard Design

Ontmoeting met ontwerper

Halskov and Dalsgaard Design, het bekroonde Deense bedrijf voor industrieel design dat in 1990 door Christina Halskov en Hanne Dalsgaard is opgericht, heeft geholpen Silhouet by Damixa tot leven te brengen.Het werk van het duo is diep geworteld in de Deense en Scandinavische designtraditie en integreert esthetiek en functioneel design. Halskov & Dalsgaard Design heeft producten ontworpen voor o.a. Stelton, Holmegaard, IKEA en Sticks'n'Sushi.

Heeft u niets gevonden dat overeenkomt met uw stijl?

Bekijk onze vele andere series