Graphite Grey​​​​​​​

is niet zomaar een kleur

Het is een sensueel oppervlak dat je van nature wilt voelen. Zacht als zijde, heerlijk om aan te raken. Een levend oppervlak dat van karakter verandert al naargelang de verlichting en omgeving. Een kleur die de warmte van hout en andere natuurlijke materialen benadrukt. Maakt zwart dieper, metaal vriendelijker en andere kleuren helderder. Het duurzame oppervlak heeft een extra antivingerafdrukbehandeling gekregen, zodat je het gemakkelijk kunt schoonmaken en vrijhouden van kalk en vette vingers. Het oppervlak is uiterst robuust en bestand tegen krassen en slijtage. Graphite Grey haalt het beste in zijn omgeving naar boven. Tegelijk ingetogen en opvallend. Zoals wanneer je je stem verlaagt in een stille kamer.


De kleur grijs

Grijs is perfect neutraal, omdat het fellere tinten kan matigen en een kleurenschema tot een geheel vormt.​


Grijs is de kleur van het intellect en het compromis. Een diplomatieke kleur, die de afstand tussen zwart en wit overbrugt.Ingetogen, elegant en cool, maar toch zelfverzekerd en wat mysterieus.

Duurzaamheid

De speciale PVD-coating van Graphite Grey biedt een harder en uiterst robuust oppervlak dat goed bestand is tegen krassen, corrosie en verkleuringen.


Liefde op het eerste gezicht. Gemaakt om lang mee te gaan.

Compleet aanbod

Met Silhouet Graphite Grey heb je alles wat je nodig hebt voor een coherente badkamer of keuken.Een simpele manier voor een stijlvolle upgrade van je kamers.

Antivingerafdruk

Het robuuste oppervlak van Graphite Grey is eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vuil en vette vingers.


Trek de aandacht. Zonder sporen achter te laten.

The graphite range

Explore the selection