„bij ons wordt niets aan het toeval overgelaten​​​​​​​ "


Wie zijn wij​​​​​​​ ?

Wij staan u continu bij: vanaf de ontwikkelings- en testlaboratoria tot het eindproduct bij u thuis. Want een kraan is niet zomaar een kraan. Het is een essentieel onderdeel van ons huis dat ons dagelijks leven gemakkelijker moet maken. Hij moet eenvoudig zijn in het gebruik, slimme functies hebben en natuurlijk mooi zijn om naar te kijken.​​​​​​​


Over Damixa

Sinds 1932 is het de missie van Damixa om tijdloos design te creëren in combinatie met nuttige functies en goed vakmanschap. Voor ons is goed vakmanschap de basis van onze aanpak, die diep verankerd is in de manier waarop wij denken en onze producten ontwikkelen. Het is onze ambitie om tijdloos design te creëren dat het leven van mensen gemakkelijker maakt.


Damixa maakt deel uit van het Deense culturele erfgoed. Wij hebben een Deense herkomst met Deense tradities die onze producten kenmerken. Innovatie zit in ons DNA en onze ingenieurs zijn continu bezig om onze producten te ontwikkelen, te verbeteren en te optimaliseren. Voor ons is een kraan niet zomaar een kraan, en bij de ontwikkeling van nieuwe producten houden we altijd rekening met het milieu, het design en het gebruiksgemak. Wij geloven dat duurzaamheid een gedeelde verantwoordelijkheid is en daarom zijn onze armaturen verkrijgbaar met unieke functies zoals Cold Start, Eco Save en Eco Click.


Wij staan bekend – en zijn erkend – om onze prachtige armaturen, die het beste vertegenwoordigen in Deens design en kwaliteit. Maar wij hebben net zo veel passie voor het interieur. Alles wat de consument van buitenaf niet kan zien, maar wat essentieel is voor een perfecte werking van de armatuur. Jaar na jaar.


In 2014 werd Damixa onderdeel van de Zweedse FM Mattsson Mora Group, de marktleider in armaturen en douchesystemen in Scandinavië.