Schoonheid zit van binnen

Inbouwdouche en -wastafel-oplossingen

De badkamer is een oase in je woning. Hier begin je en eindig je je dag en kun je je weer opladen. Bij Damixa lieten we ons inspireren door designhotels en spa-resorts en hebben we inbouwoplossingen en -producten gecreëerd die van jouw badkamer een plezierige ervaring maken. Eenvoudig en strak, maar niet klinisch, want je badkamer moet passen bij de rest van de mooie materialen en prachtige kleuren in je huis. Als je de douche- en wastafelarmaturen inbouwt, kun je al het overbodige verbergen, zodat niets je uitzicht verstoort.Hiermee creëer je een heerlijk gevoel van ontspanning en gemak – een beetje luxe in je dagelijkse leven.

Ontworpen in Denemarken. Geproduceerd in Zweden.

Deens design en compromisloze kwaliteit zitten in het DNA van Damixa. De inbouwsysteem van Damixa wordt geproduceerd in Zweden en bewijst al tientallen jaren zijn waarde op de Europese markten. Wij gebruiken uitsluitend de beste componenten en legeringen. Alles wordt tot in het kleinste detail grondig getest door onze ingenieurs in ons Deense laboratorium.

Tap into your style

Jouw keuze voor design, kleuren en materialen bepaalt jouw persoonlijke stijl. In de catalogus met inbouwproducten van Damixa kun je kiezen uit de meest opvallende kleuren en oppervlakken: klassiek chroom dat altijd actueel is. Stijlvol staal, grafiet of elegant matzwart. Gepolijst of geborsteld messing en sierlijk geborsteld koper. Duurzame, robuuste oppervlakken die je gemakkelijk kunt onderhouden, zo mooi dat het er nieuw uitziet.In onze uitgebreide collectie accessoires vind je alles, van haken tot handdoeken in exact dezelfde kleuren en oppervlakken, zodat je tot in het kleinste detail een gestroomlijnde look krijgt.

Eén oplossing. Ontelbare mogelijkheden.

Met één inbouwoplossing voor de wastafel en douche zijn de oplossingen van Damixa eenvoudig én flexibel. Het inbouwsysteem kan met alle zichtbare delen worden gecombineerd, dus als je na een paar jaar van kleur of design wilt veranderen, kun je gemakkelijk nieuwe elementen installeren.Alle slijtdelen kunnen van buitenaf worden vervangen. Wij hebben een volledige voorraad reserveonderdelen die passen bij de lange levensduur van de producten.

Over kwaliteit en techniek

  • Eén inbouwsysteem dat met alle zichtbare delen kan worden gecombineerd.
  • Ontworpen in Denemarken. Geproduceerd in Zweden.
  • Grondig geteste, compromisloze kwaliteit, verzameld in één inbouwsysteem.
  • Wij gebruiken uitsluitend de beste componenten en de beste legeringen.
  • Eenvoudig te installeren. Gemakkelijk te onderhouden.
  • Eenvoudige installatie: alle onderdelen worden in één pakket geleverd.
  • Bij de installatie van het inbouwsysteem worden de zichtbare delen in een keer geïnstalleerd. Montage vooraf is niet nodig.