Schoonheid zit van binnen

Damixa inbouw badkamer douche en wastafel oplossingen

Stijlvol Scandinavisch ontwerp is altijd een handelsmerk van Damixa geweest. Nu brengen we eenvoud naar een heel nieuw niveau met onze complete categorie inbouw producten.Door de douchethermostaat of de wastafelmengkraan in de muur te integreren, krijgt uw badkamer een nog stijlvollere en minimalistische uitstraling. De ogen zien alleen wat de handen moeten bedienen: de kraan bij de wastafel, de hand- en hoofddouches in douche of bad.

Ook voor wastafels

Onze nieuwe productcategorie bevat ook een wastafelmengkraan voor inbouw installatie, evenals de externe onderdelen die nodig zijn om een ​​slanke, volledig verborgen oplossing te bereiken: afvoerpijpen, handgrepen en rozetten. Dankzij hun stijlvolle Damixa-ontwerp passen de externe delen in elke badkamer.


Ontwerppakketten voor uw douche

Elk pakket bevat een thermostaat in een doos voor inbouw installatie, compleet met handdouche, hoofddouche en handgrepen voor wandmontage.


Voor douch en bad hebben wij aantrekkelijke pakketten samengesteld die het gemakkelijk maken om de Damixa-serie te kiezen die het beste bij uw badkamer past. Kies uit bijvoorbeeld:

Één prijs. Geen verrassingen

Welke oplossing u ook kiest, alle benodigde accessoires voor de installatie zijn inbegrepen. Dit maakt uw inbouw oplossing van Damixa net zo veilig als een traditionele montage.

Kortom: er zijn geen verrassingen bij het kiezen van Damixa, noch qua prijsstelling, noch bij het installeren.

Uw huis. Uw keuze

De pakketten voor douche en bad maken het u nog eenvoudiger om uw favoriete ontwerp te kiezen en voor uw loodgieter om de complete oplossing te bestellen en te installeren. Alles zit in de doos, zowel de interne als externe onderdelen. U kunt echter ook kiezen uit Damixa's vele andere prachtige designseries voor uw douche. Vraag in dat geval uw loodgieter om de artikelen te bestellen.

Silhouet afbouw set