Tap into your style

's Ochtends wordt je wakker onder de douche. Je zet koffie. Je maakt ontbijt. En je wast je handen. In het dagelijks leven spelen kranen een centrale rol.

Met Damixa combineer je superieure functionaliteit met design, materialen en kleuren in jouw stijl voor de ambiance die je in je huis wilt hebben.

.00

Chroom

Voor kranen is chroom net zoiets als een wit hemd of een zwart jurkje. Stijlvol, tijdloos en buitengewoon klassiek. Dit materiaal zet het design centraal en past overal van nature bij, van industriële keukens tot de keukens in Scandinavische boerderijen. En het oppervlak is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

.46

Staal

Roestvast staal wordt al generaties lang geassocieerd met professionele keukens, waar het uiterlijk van de materialen alleen maar beter wordt al naar gelang het gebruik. Het elegante stalen oppervlak siert onze huizen ook al langer. Het materiaal past goed bij de ontspannen Scandinavische levensstijl, waar het alledaagse design niet alleen functioneel, maar ook esthetisch moet zijn.

.55

Graphite grey

Graphite Grey is niet alleen een blikvanger, maar ook een zeer veelzijdig oppervlak dat in de meeste interieurstijlen past. De zijdeachtig geborstelde details verlevendigen je huis en zorgen voor een stoere uitstraling die past bij industrieel beton, maar die ook contrasteren met lichtere materialen zoals hout en wit porselein. Er is nog een unieke laag – of grijstint – toegevoegd waardoor het extreem goed bestand is tegen krassen en vingerafdrukken.

.61

Mat zwart

Matzwart is stijlvol, minimalistisch en elegant. De minder felle expressie straalt wat meer luxe uit: van grove stedelijke keukens tot sensuele spa-badkamer. De matzwarte afwerking behoudt zijn kleur jaar na jaar. Het robuuste oppervlak is eenvoudig te reinigen en resistent tegen vuil en vingerafdrukken.

.77/.79

Messing

Messing is een geweldige sfeermaker en ademt ambiance en persoonlijkheid. Messing past van nature in elke omgeving, maar voegt ook iets extra's toe. Het kan warmte en gezelligheid uitstralen – of cool en stedelijk zijn. En de speciale PVD-coating maakt het oppervlak zeer resistent tegen krassen en verkleuringen.

.80/.87

Koper

We kennen het materiaal van de prachtige koperen ketels in brouwerijen, de steelpannen in landhuizen en de kranen in trendy cafés en restaurants. Koper staat overal goed – van een grove industriële look tot een warme stedelijke stijl – en komt extravagant en nonchalant over. Het is een keuze die aandacht trekt.