Collection

Collection

Collection is een complete serie badkameraccessoires die het design en de oppervlakken van de populaire Silhouet-serie samenbrengen. De collectie biedt alles van handdoekhaakjes tot toiletrolhouders in exact dezelfde kleur en met exact dezelfde oppervlakken als jouw kraan en douche, zodat er meer harmonie in je badkamer ontstaat. Met Collection kun je gemakkelijk een rode draad aanbrengen in het design van essentiële badkameraccessoires.


De collectie is verkrijgbaar in 7 kleuren en biedt de perfecte oplossing om je persoonlijke stijl naar voren te brengen: chroom, staal, geborsteld messing, messing, koper, mat zwart en mat wit.

Tap into your style

Collection omvat 7 verschillende oppervlakken en kleuren: chroom, staal, geborsteld messing, messing, koper, mat zwart en mat wit.


Hiermee kun je de perfecte oplossing vinden om je eigen persoonlijke stijl - design, kleur en oppervlak - naar voren te brengen.

Rode draad

Met Collection kun je daarom gemakkelijk een rode draad aanbrengen in het design van essentiële badkameraccessoires.


Je kunt zeker zijn van exact dezelfde kleur en je voorkomt kleine afwijkingen in kleurnuances die kunnen optreden als je verschillende merken met elkaar mixt.

Verbetert de Silhouet-serie

Collection is nóg een reden om te kiezen voor de Silhouet-serie.


Niet alleen beschikt de klant over een elegante oplossing voor kraan en douche, maar over een complete designoplossing voor de hele badkamer.

🛒

Koop en ontdek onze serie op

Bekijk onze Collection selectie

Explore the rest of the Silhouet series