Het wachten is voorbij

Maak kennis met Silhouet Instant

Nu kun je meteen genieten van een kop thee, koffie, een lekkere snack of een flesje voor je baby warm maken.Silhouet Instant combineert een stijlvolle keukenkraan met het gemak van instant kokend water in een veilig en gebruikersvriendelijk design.Een duidelijk design dat karakter geeft aan zowel klassieke als moderne keukens en past bij de stijl van jouw huis.De kokendwaterkraan kun je eenvoudig activeren met een druk-en-draaifunctie. De ribbelgreep en speciaal ontworpen beluchter bieden comfort, stabiliteit en veiligheid.Je gebruikt de exacte hoeveelheid water die je nodig hebt, zodat je zowel water als energie bespaart. En met Instant Service verleng je de levensduur en garantie.


Silhouet Instant is verkrijgbaar in 5 duurzame oppervlakken die passen bij de populaire Silhouet-serie: Staal, messing, koper, grafiet PVD en matzwart.

Je hoeft dus niet meer te wachten: begin elke dag meteen met instant kokend water.

Ontworpen voor wat jij nodig hebt

Silhouet Instant combineert stijlvol Deens design met het gemak van instant kokend water in een veilig en gebruikersvriendelijk design. Je hoeft dus niet meer te wachten: je kunt meteen genieten van een kop thee, koffie, een lekkere snack of een flesje voor je baby warm maken.


Silhouet Instant is meer dan een gebruiksvoorwerp; het is ook duidelijk design dat je keuken karakter geeft. Dat past prima in zowel klassieke als moderne keukens.

Handig en veilig

Instant comfort, voeding, snacks, wakker worden of schoonmaken.


Met Silhouet Instant hoef je niet meer te wachten en heb je de tijd om te genieten.


Silhouet Instant combineert het gemak van instant kokend water met een reguliere kraan in een veilig en gebruikersvriendelijk design. Zo kun je meteen genieten van een kop thee, koffie, een lekkere snack of een flesje voor je baby warm maken.


Met de druk-en-draaifunctie kun je de kokendwaterkraan eenvoudig en veilig activeren. De ribbelgreep en speciaal ontworpen beluchter bieden comfort, stabiliteit en veiligheid. Je gebruikt de exacte hoeveelheid water die je nodig hebt, zodat je zowel water als energie bespaart.

Tap into an Instant goede start

We willen dat je het maximale haalt uit je Silhouet Instant kraan en altijd direct kokend water bij de hand hebt.


Krijg 5 jaar garantie.

Kies voor je eigen stijl

Silhouet Instant is een duidelijk design dat karakter geeft aan zowel klassieke als moderne keukens en past bij de stijl van jouw huis.


Het wordt geleverd in 5 duurzame oppervlakken en is verkrijgbaar in: Grafiet PVD, staal, geborsteld messing, koper en mat zwarte afwerkingen, die van nature passen bij de Silhouet-serie.


Verkrijg een Instant antwoord op uw vragen

Verkrijg een antwoord op uw vragen over de Silhouet Instant

Bekijk onze Instant selectie

+Design, +Veiligheid, +Service, +Reservoir, +Filter