Touchless Wastafelmengkraan
Touchless Wastafelmengkraan
Touchless Wastafelmengkraan
Touchless Wastafelmengkraan
Touchless Wastafelmengkraan

Silhouet
Touchless Wastafelmengkraan matzwart

Artikel nr.:

7402261

Uitvoeringen:

Matzwart

Series:

Silhouet

EAN-nummer:

5708516829881

Je hebt op het vliegveld of in openbare gelegenheden vast wel eens een handenvrije kraan gezien. Meestal gebruik je zo'n wasbak alleen voor het wassen van je handen, waardoor een vaste instelling van de temperatuur en de waterstroom voldoende is. Met de Silhouet Touchless zijn we erin geslaagd de handenvrije technologie te combineren met een gebruikersvriendelijk design, waarbij de functionele bovenkant kan worden gebruikt om de waterstroom te regelen en om te schakelen tussen warm en koud.

De sensor detecteert beweging. Wanneer je je handen onder de kraan houdt, begint deze te lopen. Als je je handen weghaalt, schakelt de kraan automatisch uit, zodat je niet meer water gebruikt dan nodig is. Je kunt de kraan aan de bovenkant afstellen, zodat je gemakkelijk de temperatuur en waterstroom kunt aanpassen aan je behoefte, zoals je handen wassen, je tanden poetsen, scheren of een glas vullen met koud water. 

Makkelijk te installeren

Silhouet Touchless is net zo eenvoudig te installeren als een gewone kraan. Hij past eigenlijk op iedere gootsteen en neemt weinig ruimte in beslag in het kastje onder de gootsteen. Het enige verschil is het smalle snoer en de batterij voor de sensor, die zich onder het aanrecht bevinden. Het is een kleine 6 Volt batterij, die met klittenband wordt bevestigd. Hij kan heel eenvoudig worden vervangen. De sensor knippert wanneer de batterij vervangen moet worden. De nieuwe batterij hoeft alleen aangesloten te worden, dat is alles.

Tap into your style

De Silhouet Touchless heeft een tijdloos, simpel en Scandinavisch design dat goed past bij zowel een klassieke als een moderne inrichting. Het duurzame oppervlak is beschikbaar in de afwerkingen Chrome, Brushed Brass of Matte Black, zodat je kunt kiezen voor een stijl die bij jou past. Het design en de afwerkingen passen uiteraard bij de rest van de Silhouet-serie.

Prijs incl. BTW
550,00
Touchless
Touchless
Rub-Clean
Rub-Clean
Kenmerken
Keramisch binnenwerk
Rub-Clean
Standaard installatie
Touchless sensor
Gemakkelijke regeling van temperatuur en stroom bij de hendel
Kleine batterijhouder - bevestiging met klittenband
Geen extra kastruimte nodig
Hygiënisch
Goedkeuring
Tekeningen & documenten
Download Onderdelentekening
Download Installatie Handleiding
Download Lijntekeningen
Download Gebruikshandleiding
Download Productfoto
Download 3D filer

FM Mattsson Mora Group Nederland BV

Plesmanstraat 4, NL-3833 LA Leusden 085 - 401 87 80
https://damixa.nl