Hello, Touchless

De Silhouet Touchless is een revolutie in contactloze kranen en specifiek ontworpen voor gebruik in huis. Stijlvol, praktisch en hygiënisch, vuile kranen door vieze handen is verleden tijd.Je kunt gemakkelijk de temperatuur en waterstroom aanpassen naar jouw behoefte, zoals je handen wassen, je tanden poetsen, scheren of een glas vullen met koud water. Als je de wasbak wilt schoonmaken, kun je de kraan ook helemaal uitschakelen.


De Silhouet Touchless heeft een tijdloos en simpel Scandinavisch design dat goed past bij zowel een klassieke als een moderne inrichting. Het duurzame oppervlak is beschikbaar in de afwerkingen Chroom, mat messing PVD and mat zwart, die uiteraard passen bij de rest van de populaire Silhouet-serie.

Eenvoudig te installeren

De Silhouet Touchless past op de meeste wasbakken en gootstenen en is net zo makkelijk te installeren als een normale kraan.


Als de batterij moet worden vervangen, begint de sensor te knipperen.


De 6V-batterij is bevestigd onder de wasbak/gootsteen en kan eenvoudig worden vervangen.

Hygiënisch

Een normale kraan raak je ontelbare keren per dag aan, waardoor bacteriën en virussen zich kunnen verspreiden onder de gebruikers.


Met de Silhouet Touchless kun je dit voorkomen.


Houd simpelweg je hand voor de sensor en het water begint te stromen. Haal je hand weg en het water wordt weer uitgeschakeld.

Tap into your style

De Silhouet Touchless heeft een tijdloos en simpel Scandinavisch design dat goed past bij zowel een klassieke als een moderne inrichting.


Het duurzame oppervlak is beschikbaar in de afwerkingen Chroom, mat messing PVD and mat zwart, zodat je kunt kiezen voor een stijl die bij jou past.


Het design en de afwerkingen passen uiteraard bij de rest van de Silhouet-serie.

De details voor de liefhebbers

De productserie Silhouet Touchless plus de voordelen en technologie van A tot Z worden hier uitgelegd door design engineer Claus Rantzau van Damixa, de man achter deze productserie. 


Bekijk alle details door te klikken op de Youtube-videolink.


Combineert de voordelen van een normale kraan en handenvrije technologie

Met de Silhouet Touchless zijn we erin geslaagd de handenvrije technologie te combineren met een gebruikersvriendelijk design, waarbij de functionele bovenkant kan worden gebruikt om de waterstroom te regelen en om te schakelen tussen warm en koud.


Je kunt de temperatuur aanpassen door de bovenkant te draaien. Je kunt de waterstroom vergroten of verkleinen, of het water helemaal uitzetten, door de bovenkant naar boven te trekken en te draaien.

Bekijk onze Touchless selectie

Download de brochure

Geen touchless kraan nodig?

De Silhouet-serie is ook verkrijgbaar zonder de sensor