If you love colours.

Add some white

Silhouet Matt White is minimalisme in zijn puurste vorm. Het design is stijlvol, Scandinavisch en tijdloos. Het past bij zowel klassieke als moderne interieurs. Het matwitte oppervlak zorgt ervoor dat de vorm en de details duidelijk naar voren komen. Vergis je niet in het delicate uiterlijk; de poedercoating is duurzaam, slijtvast en verrassend eenvoudig schoon te maken. Het oppervlak is UV-bestendig, daarom zal de kraan niet vergelen door zonlicht, maar er zo goed als nieuw blijven uitzien.


Silhouet Matt White is een duidelijke keuze voor een lichte keuken of badkamer, maar kan ook een effectief contrast bieden aan donkere oppervlakken en kleurrijke kamers.


Als je van kleur houdt, voeg je wit toe!

Kleurvast

Zonlicht zorgt er vaak voor dat oppervlakken geel worden.


Silhouet Matt White is UV-bestendig en blijft zo wit als hij was op de dag dat je hem kocht.

Duurzaam

Met een robuust poedergecoat oppervlak dat niet barst.


Als het aankomt op monteren en repareren met gereedschap, is het net zo sterk als elke andere armatuur - maar duidelijk eleganter.

Grondig getest

Silhouet Matt White is ontworpen voor intensief gebruik gedurende vele jaren.


Het oppervlak is grondig getest om te zorgen dat de armaturen bestendig zijn tegen bijv. krassen en roest.

🛒

Koop en ontdek onze populaire Silhouet serie op

Ontmoeting met ontwerper

Halskov and Dalsgaard Design, het bekroonde Deense bedrijf voor industrieel design dat in 1990 door Christina Halskov en Hanne Dalsgaard is opgericht, heeft geholpen Silhouet by Damixa tot leven te brengen.Het werk van het duo is diep geworteld in de Deense en Scandinavische designtraditie en integreert esthetiek en functioneel design.


Christina Halskov legt uit dat het doel met Silhouet was om een eenvoudige, moderne en aantrekkelijke serie kranen en mengkranen te ontwerpen."De kraan, of die nu voor de keuken of badkamer is, is in moderne huizen naast een functioneel voorwerp ook een designelement. Wij wilden een serie échte, no-nonsense kranen ontwerpen die heerlijk in het dagelijkse gebruik zijn en ontzettend lang meegaan, zowel qua design als productkwaliteit."


Bekijk onze selectie

In need of a touchless tap?

The Silhouet series also comes with a sensor