Silhouet Pro

& Touchless Pro

Cool design en pro functionaliteit

Tegenwoordig is een kraan niet alleen maar een functioneel gebruiksvoorwerp, maar ook een designobject dat jouw keuken karakter moet geven en bij de stijl van jouw woning moet passen.

Met Silhouet Pro heb je in één oplossing niet alleen een cool design, maar ook de functionaliteit van een professionele keukenkraan.


De Silhouet Pro is voorzien van een flexibele slang met een sproeikop, zodat je het hele aanrecht eenvoudig kunt gebruiken. Je krijgt gemakkelijk een schuine straal zodat je bij het schoonmaken en afwassen alle hoeken kunt bereiken. En met één druk op de knop activeer je de sproeifunctie en spoel je in een handomdraai grote oppervlakken af. De Silhouet Pro past perfect in een moderne keuken en zo zal het een klassieke keuken een industrieel tintje geven.

Upgrade naar Touchless voor nog meer functionaliteit en keukencomfort

De Silhouet Touchless Pro is een nieuw type contactloze kraan, speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Hij is stijlvol, praktisch en hygiënisch, want je hoeft de kraan nooit met vuile handen aan te raken.


De Silhouet Touchless Pro heeft een flexibele slang met een sproeikop, zodat je het hele aanrecht eenvoudig kunt gebruiken. Je krijgt gemakkelijk een schuine straal zodat je bij het schoonmaken en afwassen alle hoeken kunt bereiken. En met één druk op de knop activeer je de sproeifunctie om in een handomdraai grote oppervlakken af te spoelen of schoon te maken.


Met de Silhouette Touchless Pro krijg je dus niet alleen de voordelen van een contactloze kraan, maar ook de functionaliteit van de professionele keuken.

Silhouet Pro is verkrijgbaar in 6 kleuren, en Touchless Pro in 4 kleuren

🛒

Koop en ontdek onze populaire Silhouet serie op