Deense designmengkraan in nieuwe kleuren: matzwart, steel en messing [https://damixa.nl]

Silhouet biedt kleur

Designserie Silhouet nu ook leverbaar in kleur

De elegante designserie Silhouet by Damixa wordt fors uitgebreid. Drie fraaie uitvoeringen bieden nieuwe mogelijkheden om de puntjes op de i te zetten met Deense designmengkranen. De metaalkleuren zijn de unieke PVD-coating terwijl het zwart bestaat uit een praktische en uiterst duurzame matte lak.


Er zijn nu drie nieuwe kleuren voor de nieuwste Silhouet-designmengkranen van Damixa: Minimalistisch matzwart. Discreet steel. Klassiek en modern messing. Daarmee kunnen installatiemonteurs, groothandelaren en verkopers hun klanten nu nóg meer opties bieden als zij met elegante designmengkranen een persoonlijker stempel op hun woning willen drukken.


Silhouet is een slanke en aantrekkelijke serie mengkranen, ontworpen door het bekroonde Deense designduo Halskov & Dalsgaard Design. De serie bestaat uit mengkranen voor keukens en wastafels en douchesystemen met thermostaatkraan, handdouche en een elegante hoofddouche. Hij werd eerder dit jaar geïntroduceerd met het klassieke oppervlak van chroom. Nu wordt Silhouet nóg aantrekkelijker met de nieuwe uitvoeringen in matzwart, steel en messing.

Bekijk onze nieuwe kleuren selectie

Halskov & Dalsgaard Design

Ontmoeting met ontwerper

Halskov and Dalsgaard Design, het bekroonde Deense bedrijf voor industrieel design dat in 1990 door Christina Halskov en Hanne Dalsgaard is opgericht, heeft geholpen Silhouet by Damixa tot leven te brengen.Het werk van het duo is diep geworteld in de Deense en Scandinavische designtraditie en integreert esthetiek en functioneel design. Halskov & Dalsgaard Design heeft producten ontworpen voor o.a. Stelton, Holmegaard, IKEA en Sticks'n'Sushi.