Productontwikkeling voor gebruikers – door gebruikers

Getoetst aan de eisen van de gebruiker

Het is een must voor Damixa dat onze kranen worden getoetst aan de eisen van de gebruiker. Een nieuwe kraan voor een douchesysteem moet een aantrekkelijk uiterlijk hebben en moet passen in het interieur. En hij moet voldoen aan de wensen van de gebruiker.


Een kraan is daarom niet zomaar een kraan. Het is een belangrijk product in een woning en is bedoeld om een aantal zaken in huis makkelijker te maken, hij moet een aantal intelligente functies in zich hebben en hij moet er natuurlijk goed uitzien.


We leggen ons bij Damixa niet neer bij het raden naar de wensen van klanten. Onze klanten zijn daarom een wezenlijk onderdeel van het ontwikkelingstraject van een nieuwe kraan. Een groot deel van onze ontwikkeling ontstaat door nauwe samenwerking met en de daaruit voortvloeiende input van eindgebruikers.


We ontwikkelen kranen voor onze klanten – mét onze klanten

We presenteren onze voorstellen en prototypes in een vroeg stadium. Eindgebruikers reageren hierop met suggesties en komen met nieuwe wensen en ideeën. De ontwerpers gaan weer terug naar de tekentafel en de ingenieurs ontwikkelen verder en voegen functies toe. Samen werken we naar de presentatie van een nieuwe Damixa kraan toe. Kortgezegd: We ontwikkelen kranen voor onze klanten – mét onze klanten.


Er zijn momenten waarop we ook de hulp inroepen van andere experts die niet onze klant zijn. Dit was bijvoorbeeld het geval bij de ontwikkeling van de Clover Easy hendel. Deze werd ontwikkeld in samenwerking met een groep mensen met een beperking en specialisten van het Deense “Design Concern” op het gebied van gebruiksartikelen voor mindervaliden.

Historie

Productie