Cut to the Core

Met Damixa Core hebben we een totaaloplossing voor projectbouw ontwikkeld die voor iedereen geschikt is, van klant tot eindgebruiker. Een oplossing waarmee we aan alle milieu- en documentatievereisten in de industrie voldoen en die we bovendien kunnen aanvullen met een service van topklasse. Bij Damixa hanteren wij een gebruiksvriendelijke functionele taal die door iedereen wordt begrepen en er is geen twijfel mogelijk over het tijdloze design van de armaturen, die zowel in matzwart als in chroom verkrijgbaar zijn. De serie is uiteraard verkrijgbaar voor keuken, bad en douche, en is dus in alles compleet, van levering tot gebruik. Een projectserie die tot de basis is teruggebracht. De hele essentie. Cut to the Core.


Hoge kwaliteit en grote flexibiliteit

Bij de keuze voor armaturen voor de projectbouw gaat het om meer dan alleen een goed ontwerp. Het gaat erom het hele traject van idee naar uitvoering zo gemakkelijk mogelijk te maken voor alle betrokkenen. Dat is precies wat wij bieden met Core: betere kwaliteit, eenvoudige installatie, flexibele service.

Het beste servicepakket

Als u voor Core kiest, staan wij altijd klaar met onze hotline om u direct te helpen bij eventuele storingen en defecten. Ook hebt u gratis toegang tot ons technische serviceteam dat het hele assortiment kent. Daarnaast krijgt u gratis toegang tot onze installatiegids, rechtstreeks via de QR-codes op de PEX-slangen, en op onze website vindt u alles van 3D-bestanden tot aanbestedingsdocumenten.  

Volledige projectserie

Van wastafelkranen tot douchesystemen. Douchesets en keukenkranen. Kortom, alles wat u nodig hebt voor een keuken en badkamer van hoge bouwkwaliteit; ziet er nu en nog vele jaren lang geweldig uit. Gemakkelijk om te onderhouden. Gemakkelijk om voor te zorgen. Gemakkelijk om van te houden.

Verpakking op maat

Zoals al het andere dat met de lancering van Core te maken heeft, hebben we ook het verpakkingsverbruik verlaagd. Zo hebben we niet alleen de hoeveelheid transportlucht verminderd, maar ook het aantal recyclingcontainers dat u nodig hebt na het installeren van een Core-product. We hebben alles tot de basis teruggebracht, zodat alleen de essentie en kern overblijven. Minder verpakking. Minder vulling.  ​​​​​​​

Bekijk hier een selectie uit de Core-serie