Clover Easy

Gebruiksvriendelijkheid voor iedereen

Clover Easy bepaalt de nieuwe norm voor ergonomie en elegantie. Ontwikkeld voor en ontworpen in samenwerking met de gebruikers. Deze kraanserie is uitgerust met een verlengde hendel voor mensen van alle leeftijden., ongeacht hun fysieke gesteldheid of kracht. Deze kraan heeft ondanks haar ergonomische toepasbaarheid niet op design ingeboet.


Red Dot Design Award

Hoe hebben we Clover Easy ontworpen?

Clover Easy is familie van Clover Green en is ontworpen door Damixa’s eigen ontwerper Jakob Jensen. Het doel van Clover Easy was om de body van Clover Green te combineren met een extreem gebruiksvriendelijke hendel en een elegant design.


Om dit te bereiken hebben we samengewerkt met het Deense “Design Concern”, en hebben gebruikers met een beperking uitgenodigd om samen dit ontwerp te creëren.Het resultaat hiervan is de unieke Clover Easy hendel met de  ergonomische vingeropening. De hendel kan zeer eenvoudig bediend worden, bijv. met vingers, knokkels of elleboog. Hierdoor kan met zeer weinig inspanning de temperatuur en hoeveelheid nauwkeurig worden ingesteld.Handen zouden een ergonomische vorm verlangen, ogen zouden een prachtig design verlangen. Als het aan hand en oog lag zouden ze Clover Easy kiezen!

Design Concern

Ontmoeting met ontwerper

Design Concern is een Deense ontwerpstudio die zich heeft toegelegd op het aanpassen van unieke ontwerpen aan gebruikerservaring en –eisen  van mensen van allerlei leeftijdscategorieën. Design Studio heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van oplossingen voor zowel privé als publieke sectoren.

Bekijk onze Clover Easy selectie