Inbouw

Nieuwe Damixa inbouwartikelen​​​​​​​

Met de introductie van de nieuwe inbouwserie brengt Damixa, fabrikant van douchesystemen en kranen haar prijswinnende Deens Design naar een nieuw niveau. De Damixa inbouwproducten brengen de zichtbare delen van uw kraan of douchesysteem terug naar één ding: Eenvoudig, mooi design. De rest is verborgen en ingebouwd in de muur.

Less is more

Ontworpen voor bijzondere prestaties, de inbouwserie voldoet aan de strenge Damixa design en kwaliteitseisen. Alle zichtbare delen zijn geheel zonder kunststof componenten gebouwd, de hendels en afdekplaat zijn uit hoogwaardig messing geproduceerd, en afgewerkte met een robuuste chroomlaag. Met alleen de noodzakelijke delen in het zicht is ook het onderhoud eenvoudiger.De producten stralen pure schoonheid en ongeëvenaarde kwaliteit uit, al decennia lang Damixa’s handelsmerk.

Lars Lindegaard Østerhaab

Ontmoeting met ontwerper

De inbouw-artikelen zijn ontwikkeld en mede-ontworpen door Lindegaard Osterhaab, manager ontwikkeling bij Damixa.Hij was betrokken bij de totstandkoming van de iconische Damixa ontwerpen A-Pex en Rowan, en voor de inbouw serie ontwierp hij de externe hendels die bij de inbouw douchesystemen worden toegepast

Bekijk onze Concealed selectie