Vervang zelf de kraan – heel gemakkelijk

Damixa heeft een bijzonder systeem uitgevonden, wat betekent dat iedereen in 20 seconden een kraan kan vervangen.  

 
Ooit moest een kraan het volhouden tot hij het – na vele jaren – niet meer deed. Tegenwoordig willen steeds meer mensen hun kraan in de keuken of badkamer vaker vervangen. De kraan is een onderdeel van de inrichting in het huis geworden en als er bijvoorbeeld nieuwe kleuren in handdoeken of douchegordijn in de badkamer komen, tja, dan kan het gebeuren dat de kraan ook vervangen wordt door een ander design.


“Wij hebben het ongelooflijk gemakkelijk gemaakt om een Damixa kraan te vervangen door het uitvinden van de bijzondere X-change™. Wanneer de X-change™ geïnstalleerd is, kan men zelf zijn Damixa kraan vervangen in 20 seconden, er is alleen maar een inbussleutel nodig,” vertelt Claus Rosager Vice President Research & Development.


Vele mogelijkheden


De mode verandert – ook als het om mengkranen gaat. Hier opent Damixa een wereld van mogelijkheden voor de consument. Met behulp van de X-change™ is het gemakkelijk de mengkraan te vervangen door een geheel andere. Ook bestaat er de mogelijkheid dat een Damixa mengkraan een ‘gedaanteverwisseling’ ondergaat. Bijvoorbeeld de met een prijs gehonoreerde kranenserie Arc van Damixa, die van uiterlijk kan veranderen. Men kan een Arc-kraan kopen met een rode of witte kunststof bekleding voor greep en uitloop. Door de bekleding te vervangen krijgt de kraan een geheel ander uiterlijk.  

 
“Wij houden ervan de consumenten veel mogelijkheden te geven, zodat ze precies die kraan kunnen krijgen die bij hen en de stijl die ze voor hun woning hebben uitgekozen past. Daarbij gaat het zowel om het goede ontwerp als de juiste functionaliteit. De kwaliteit is gegarandeerd altijd hoog,” zegt Claus Rosager.